Go Mental Förlag

Med fokus på mänsklig potential och utveckling

I sin debutbok Bortom tanke försöker Patrik Rowinski beskriva hur det kommer sig att vi fastnar i oönskade känslotillstånd och reaktionsmönster. Han menar att anledningen till detta är att vi i själva verket fastnat i en subtil men mycket sinnrik fälla som gillrats av vårt eget sinne och han visar hur vi genom en banbrytande förståelse kan ta oss ur denna fälla.

Kunskapen som skildras i denna bok innebär ett paradigmskifte i hur vi ser på oss själva och introducerar oss till en helt ny förståelse om hur vårt sinne fungerar och hur vi i varje ögonblick själva skapar vår upplevelse.

Inspirerad av österländska läror som Zen, Taoism och Advaita navigerar författaren genom tusenårig visdom och låter läsaren även möta en relativt ny psykologisk förståelse som går under namnet Three Principles. Till skillnad från befintliga förklaringsmodeller som ofta är både komplexa och motsägelsefulla utgör Three Principles en enkel och konsekvent grund som inte bara visar oss hur vi själva skapar vårt eget lidande, utan också hur vi tar oss ur det.

Det här är en resa bortom kollektiva och personliga föreställningar – bortom i princip allt som ställer till det för oss och gör livet till en börda – och ger läsaren en möjlighet att upptäcka ”ett tyst sinne”.

Välkommen att upptäcka det som finns Bortom tanke.

Har du läst boken och vill lämna ett omdöme?

Namn
Betyg
Omdöme

Beställning

Här beställer du Bortom tankedirekt av författaren. Varje bok signeras.

Utgivningsdatum: 1 mars, 2017
Returrätt: 30 dagar
Pris: 189 kr
Frakt: 19 kr (gäller inom Sverige.)

Större beställningar sker genom överenskommelse via epost. Adressen finns längst ned på sidan.

Vad andra sagt.

★★★★★
5 5 1
Tänka sig att de flesta av oss helt har missat hur vi faktiskt fungerar psykologiskt! Jag skulle önska att någon hade berättat detta för mig för många, många år sen. Patrik Rowinski redogör för det oskyldiga missförstånd vi människor lever med, och hur förståelsen av hur det i själva verket går till, kan förändra våra liv. Patrik är duktig på att förklara och förtydligar med exempel, teckningar och sammanfattningar. Det här är en väldigt annorlunda och fascinerande bok som alla borde läsa.

★★★★☆
4 5 1
En mycket tänkvärd bok som fick mig att stanna upp o fundera över hur mina tankar påverkar mina känslor. Att inse att jag själv kan påverka mitt mående och mina känslor snarare än att min omvärld påverkar mig är en omvälvande och viktig upptäckt som öppnar upp nya möjligheter och insikter. Tack!

★★★★★
5 5 1
Då har även jag läst boken Bortom tanke och Patrik Rowinski är klarsynt som få, vilket kommer till uttryck i boken. Att omedvetet få se det Patrik pekar mot är få förunnat, att varsebli det formlösa ta form. Din bok gör detta väldigt tydligt, tack!

Go Mental Förlag

Nacka, Stockholm

kontakt@gomentalforlag.se

08-1214 7430