Go Mental Förlag

Med fokus på mänsklig potential och utveckling

I sin debutbok Bortom tanke försöker Patrik Rowinski beskriva hur det kommer sig att vi fastnar i tanke- och känslotillstånd som hindrar oss i livet. Han menar att anledningen till detta är att vi i själva verket fastnat i en subtil men mycket sinnrik fälla som gillrats av vårt eget sinne och han visar hur vi genom en banbrytande förståelse kan ta oss ur denna fälla.

Kunskapen som skildras i denna bok innebär ett paradigmskifte i hur vi ser på oss själva och introducerar oss till en helt ny förståelse om hur vårt sinne fungerar och hur vi i varje ögonblick själva skapar vår upplevelse.

Inspirerad av österländska läror som Zen, Taoism och Advaita navigerar författaren genom tusenårig visdom och låter läsaren även möta en relativt ny psykologisk förståelse som går under namnet Three Principles. Till skillnad från befintliga förklaringsmodeller som ofta är både komplexa och motsägelsefulla utgör Three Principles en enkel och konsekvent grund som inte bara visar oss hur vi själva skapar vårt eget lidande, utan också hur vi tar oss ur det.

Det här är en resa bortom kollektiva och personliga föreställningar – bortom i princip allt som ställer till det för oss och gör livet till en börda – och ger läsaren en möjlighet att upptäcka ”ett tyst sinne”.

Välkommen att upptäcka det som finns Bortom tanke.

Har du läst boken och vill säga något om den?

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Beställning

Här beställer du Bortom tankedirekt av författaren. Varje bok signeras.

Utgivningsdatum: 1 mars, 2017

Returrätt: 30 dagar

Pris: 89 kr (tidigare 189 kr)

Frakt: 36 kr (gäller inom Sverige.)

Större beställningar sker genom överenskommelse via epost. Adressen finns längst ned på sidan.

Beställning

Här beställer du Bortom tankedirekt av författaren.

Utgivningsdatum: 1 mars, 2017

Returrätt: 30 dagar

Pris: 89 kr (tidigare 189 kr)

Frakt: 36 kr (gäller inom Sverige.)

Större beställningar sker genom överenskommelse via epost. Adressen finns längst ned på sidan.

Vad andra sagt.

★★★★☆
Läser den nätta Bortom tanke av vännen och Supercoach Academy 2014-kollegan Patrik Rowinski, med blyertspennan i högsta hugg. Stjärnar, markerar, stryker under och gör utropstecken både här och där. Inser efter bara några sidor att här har jag en till bok till årets #blogg100-utmaning, som jag ju för första gången styrt i den mån att jag har ett tema jag följer - att reflektera lite mer på djupet kring sådant jag läser. Så idag skickar jag ut mitt första blogginlägg från Bortom tanke, som kommer följas av ett antal till, det kan jag garantera, eftersom boken innehåller gott om intressanta saker att "ta sig bortom"! (Googla på 'herothecoach' och 'bortom tanke' så hittar du mina blogginlägg från boken.) Tack Patrik för att du skrivit denna bok, enkel, tydlig, full av pekare till visdom, och inte minst - en bok på svenska som på ett klart sätt beskriver den förståelse kring att leva livet som förändrat både ditt och mitt liv till det bättre, det vet jag ju!
- Helena Roth

★★★★★
Då har även jag läst boken Bortom tanke och Patrik Rowinski är klarsynt som få, vilket kommer till uttryck i boken. Att omedvetet få se det Patrik pekar mot är få förunnat, att varsebli det formlösa ta form. Din bok gör detta väldigt tydligt, tack!
- Thomas Romlin

★★★★☆
En mycket tänkvärd bok som fick mig att stanna upp o fundera över hur mina tankar påverkar mina känslor. Att inse att jag själv kan påverka mitt mående och mina känslor snarare än att min omvärld påverkar mig är en omvälvande och viktig upptäckt som öppnar upp nya möjligheter och insikter. Tack!
- Karin

★★★★★
Tänka sig att de flesta av oss helt har missat hur vi faktiskt fungerar psykologiskt! Jag skulle önska att någon hade berättat detta för mig för många, många år sen. Patrik Rowinski redogör för det oskyldiga missförstånd vi människor lever med, och hur förståelsen av hur det i själva verket går till, kan förändra våra liv. Patrik är duktig på att förklara och förtydligar med exempel, teckningar och sammanfattningar. Det här är en väldigt annorlunda och fascinerande bok som alla borde läsa.
- Marie Engel

★★★★★
Jag började läsa denna boken när jag var påväg till Stockholm en dag under ett av skolloven. Jag kunde inte sluta läsa när jag väl hade börjat. Jag älskar hur lätt boken var men också hur bra den förklarade allt, man fick sig verkligen en tankeställare när man läste den och ända sen den dagen då jag läste klart den har jag bara läst sådana böcker och verkligen fastnat för dem. Helt underbar bok.
- Alma Roth

★★★★★
Tack för en bra bok. Jag fastnar bland annat för kapitlet "Hur skapas övertygelser", eftersom jag kan tycka att jag ibland begränsar mig själv genom att hålla vissa övertygelser så kära. Jag gillar det här sättet att se det, som formuleras i boken: "I samma ögonblick vi inser hur övertygelser uppstår (själva processen bakom dem) har vi upptäckt att vi har kapaciteten att ifrågasätta deras övertygande röster och det som de föreslår. Vi kan upptäcka att runt våra övertygelser finns det ett utrymme."
- Peter Fowelin

★★★★★
Jag är så glad att jag läste boken när jag gjorde det, men aningens synd att jag inte läst den tidigare. Texten hjälpte mig att förstå att min oroliga känsla och rädsla inför skolstarten på grund av mina erfarenheter i skolan.... dom är inte min dotters! Hon har andra förutsättningar och kommer säkert att få det jätteroligt. Älskade att få aha-upplevelser och att se saker från annat perspektiv. Tack ❤
- Nina

★★★★★
En bok som beskriver en upptäckt som förklarar hur vi fungerar. Det boken beskriver ger hopp, tröst och gör den värld vi lever i begriplig. För mig har det betytt allt att förstå detta. Att få uppleva världen utifrån den här kunskapen är jag oerhört tacksam över. Detta är en av de bästa böckerna i ämnet.
- Ylva Ås

★★★★★
Bra uppbyggd bok med en pedagogisk idé för att läsaren ska få insikt och samtidigt få tid att ta in informationen. Bra bildspråk som förklarar ord med. Patrik har lagt ner mycket tid att få ihop sina insikter till en bra bok som ger dig grund att komma vidare till en bättre version av dig själv.
- Peter

Go Mental Förlag

Nacka, Stockholm

kontakt@gomentalforlag.se

08-1214 7430