Go Mental Förlag

Med fokus på mänsklig potential och utveckling

I sin debutbok Bortom tanke försöker Patrik Rowinski beskriva hur det kommer sig att vi fastnar i oönskade mönster. Han menar att anledningen till detta är att vi i själva verket fastnat i en subtil men mycket sinnrik fälla som gillrats av vårt eget sinne och han visar hur vi genom en banbrytande förståelse kan ta oss ur denna fälla.

Kunskapen som skildras i denna bok innebär ett paradigmskifte i hur vi ser på oss själva och introducerar oss till en helt ny förståelse om hur hjärnan fungerar och hur vi själva i varje ögonblick skapar alla våra upplevelser. När vi börjar förstå vilka principer som styr vår upplevelse blir inte bara våra liv lättare – vi får mer tillgång till vår naturliga visdom och kreativitet och vi kan samtidigt njuta av en tillvaro med mindre stress och krav på oss själva.

Det här är en resa bortom kollektiva och personliga föreställningar – bortom i princip allt som ställer till det för oss och gör livet till en börda.

Välkommen att upptäcka det som finns Bortom tanke.

Vill du lämna ett omdöme?

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Omdömen!

★★★★☆
Läser den nätta Bortom tanke av vännen och Supercoach Academy 2014-kollegan Patrik Rowinski, med blyertspennan i högsta hugg. Stjärnar, markerar, stryker under och gör utropstecken både här och där. Inser efter bara några sidor att här har jag en till bok till årets #blogg100-utmaning, som jag ju för första gången styrt i den mån att jag har ett tema jag följer - att reflektera lite mer på djupet kring sådant jag läser. Så idag skickar jag ut mitt första blogginlägg från Bortom tanke, som kommer följas av ett antal till, det kan jag garantera, eftersom boken innehåller gott om intressanta saker att "ta sig bortom"! (Googla på 'herothecoach' och 'bortom tanke' så hittar du mina blogginlägg från boken.) Tack Patrik för att du skrivit denna bok, enkel, tydlig, full av pekare till visdom, och inte minst - en bok på svenska som på ett klart sätt beskriver den förståelse kring att leva livet som förändrat både ditt och mitt liv till det bättre, det vet jag ju!
- Helena Roth

★★★★★
Då har även jag läst boken Bortom tanke och Patrik Rowinski är klarsynt som få, vilket kommer till uttryck i boken. Att omedvetet få se det Patrik pekar mot är få förunnat, att varsebli det formlösa ta form. Din bok gör detta väldigt tydligt, tack!
- Thomas Romlin

★★★★☆
En mycket tänkvärd bok som fick mig att stanna upp o fundera över hur mina tankar påverkar mina känslor. Att inse att jag själv kan påverka mitt mående och mina känslor snarare än att min omvärld påverkar mig är en omvälvande och viktig upptäckt som öppnar upp nya möjligheter och insikter. Tack!
- Karin

Förhandsbeställning

Här beställer du Bortom tankedirekt av författaren. Varje bok signeras.

Utgivningsdatum: mars 2017
Returrätt: 30 dagar
Pris: 139 kr för en bok. 250 kr för två. (Priset gäller endast vid beställning före utgivningsdatum.)
Frakt: 19 kr

Go Mental Förlag

Nacka, Stockholm

kontakt@gomentalforlag.se

08-1214 7430