Go Mental Förlag

Med fokus på mänsklig potential och utveckling

I sin debutbok Bortom tanke försöker Patrik Rowinski beskriva hur det kommer sig att vi fastnar i oönskade mönster. Han menar att anledningen till detta är att vi i själva verket fastnat i en subtil men mycket sinnrik fälla som gillrats av vårt eget sinne och han visar hur vi genom en banbrytande förståelse kan ta oss ur denna fälla.

Kunskapen som skildras i denna bok innebär ett paradigmskifte i hur vi ser på oss själva och introducerar oss till en helt ny förståelse om hur hjärnan fungerar och hur vi själva i varje ögonblick skapar alla våra upplevelser. När vi börjar förstå vilka principer som styr vår upplevelse blir inte bara våra liv lättare – vi får mer tillgång till vår naturliga visdom och kreativitet och vi kan samtidigt njuta av en tillvaro med mindre stress och krav på oss själva.

Det här är en resa bortom kollektiva och personliga föreställningar – bortom i princip allt som ställer till det för oss och gör livet till en börda.

Välkommen att upptäcka det som finns Bortom tanke.

Vill du lämna ett omdöme?

Name
Betyg

Omdömen!

★★★★★
5 5 1
Bra uppbyggd bok med en pedagogisk idé för att läsaren ska få insikt och samtidigt få tid att ta in informationen. Bra bildspråk som förklarar ord med. Patrik har lagt ner mycket tid att få ihop sina insikter till en bra bok som ger dig grund att komma vidare till en bättre version av dig själv.

★★★★★
5 5 1
En bok som beskriver en upptäckt som förklarar hur vi fungerar. Det boken beskriver ger hopp, tröst och gör den värld vi lever i begriplig. För mig har det betytt allt att förstå detta. Att få uppleva världen utifrån den här kunskapen är jag oerhört tacksam över. Detta är en av de bästa böckerna i ämnet.

★★★★★
5 5 1
Jag är så glad att jag läste boken när jag gjorde det, men aningens synd att jag inte läst den tidigare. Texten hjälpte mig att förstå att min oroliga känsla och rädsla inför skolstarten på grund av mina erfarenheter i skolan.... dom är inte min dotters! Hon har andra förutsättningar och kommer säkert att få det jätteroligt. Älskade att få aha-upplevelser och att se saker från annat perspektiv. Tack ❤

Förhandsbeställning

Här beställer du Bortom tankedirekt av författaren. Varje bok signeras.

Utgivningsdatum: mars 2017
Returrätt: 30 dagar
Pris: 139 kr för en bok. 250 kr för två. (Priset gäller endast vid beställning före utgivningsdatum.)
Frakt: 19 kr

Go Mental Förlag

Nacka, Stockholm

kontakt@gomentalforlag.se

08-1214 7430